Prin ramanerea pe site si accesarea in orice mod a continutului acestuia, trebuie sa respectati termeni si conditiile de mai jos. Daca refuzati acceptarea termenilor si conditiilor descrise mai jos, refuzul dumneavoastra se poate manifesta doar prin parasirea imediata a site-ului.

Site-ul www.refugiulgurmanzilor.ro, denumit in continuare “refugiulgurmanzilor.ro”, este detinut si administrat de societatea S.C. Refugiul Gurmanzilor S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare CUI todo, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. todo, cu capital social in valoare de todo lei si cu sediul in Str. Gheorghe Pop de Basesti, Nr. 17, Zalau, Judetul Salaj, Romania. Tel.: 0732394261; e-mail:office@refugiulgurmanzilor.ro.

Navigarea pe site-ul refugiulgurmanzilor.ro, urmata de Comanda, echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

Refugiul Gurmanzilor isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre refugiulgurmanzilor.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii.

 1. Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul refugiulgurmanzilor.ro.

Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – societatea S.C. Refugiul Gurmanzilor S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare CUI todo, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. todo, cu capital social in valoare de todo lei si cu sediul in Str. Gheorghe Pop de Basesti, Nr. 17, Zalau, Judetul Salaj, Romania. Tel.: 0732394261; e-mail:office@refugiulgurmanzilor.ro.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

 1. Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului refugiulgurmanzilor.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu refugiulgurmanzilor.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati, vor fi raportate organelor abilitate. refugiulgurmanzilor.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda refugiulgurmanzilor.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui.

 1. Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul refugiulgurmanzilor.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. refugiulgurmanzilor.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca acesta a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

 1. Pretul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului refugiulgurmanzilor.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A., un procent de 19%.

 1. Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face ramburs.

 1. Livrarea

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina de Comanda, precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 48 de ore de la data confirmarii Comenzii.

Pentru Clientii din strainatate, pretul final al Comenzii va fi comunicat prin e-mail sau telefonic, iar livrarea se va face dupa acceptarea explicita a acestui pret.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), refugiulgurmanzilor.ro va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar refugiulgurmanzilor.ro va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

7. Conditii de livrare

La solicitarea refugiulgurmanzilor.ro, sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.

Nici o cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier, in prealabil, pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre refugiulgurmanzilor.ro, la momentul predarii produselor comandate de catre Client, la adresa selectata de acesta, la momentul plasarii Comenzii.

8. Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier, la livrarea produselor comandate, la care este anexata si factura, care contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret).

Prin semnarea bonului de livrare, Clientul recunoaste primirea, in bune conditii si in totalitate, a produselor Comandate.

 1. Politica de retur. Dreptul de retragere.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Cumparatorului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului.

refugiulgurmanzilor.ro va inapoia contravaloarea comenzii in maxim 14 zile de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un produs.

Clientul se obliga sa notifice refugiulgurmanzilor.ro despre intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la office@refugiulgurmanzilor.ro sau prin telefon la numarul 0771 676134.

Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza refugiulgurmanzilor.ro cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail sau fax). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Obligatiile care revin refugiulgurmanzilor.ro

Rambursarea integrala a sumelor produselor se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator. Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 14 zile lucratoare de la receptionarea produselor.

Obligatiile care revin consumatorului

Produsele sunt inmanate refugiulgurmanzilor.ro personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat), fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea refugiulgurmanzilor.ro cu privire la decizia de retragere din contract.

 1. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre refugiulgurmanzilor.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.

 1. Politica de confidentialitate

S.C. Refugiul Gurmanzilor S.R.L. respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Cererea de NOTIFICARE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL a fost depusa la ANSPDCP cu numarul 35501 la Registrul General:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Refugiul Gurmanzilor S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este:

– de mentinere a conturilor de acces online, evidenta membrilor si a clientilor,

– oferirea de produse si/sau servicii de catre membrii site-ului catre dumneavoastra,

– solutionarea intrebarilor, solicitarilor, propunerilor si sugestiilor dumneavoastra,

– procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra,

– emiterea documentelor de facturare,

– alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

Informatiile inregistrate sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

– persoana vizata (persoana de la care se colecteaza datele),

– partenerii contractuali ai operatorului (firma de contabilitate),

– servicii de curierat.

Completarea datelor personale nu este obligatorie. Necompletarea sau stergerea lor impiedica:

– deschiderea si mentinerea contului dumneavoastra de acces online,

– obtinerea de catre dumneavoastra a produselor si serviciilor oferite.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. Refugiul Gurmanzilor S.R.L. Str. Avram Iancu, Nr.492-500, Spatiul L2, Corp D, Floresti, Cluj-Napoca, jud. Cluj. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Orice persoana fizica are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Persoanele juridice nu fac obiectul Legii nr. 677/2001.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Refugiul Gurmanzilor S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectării datelor este: efectuarea operatiunilor economice de facturare, confirmarea comenzii, livrarea produselor comadate online şi comunicarea de informatii despre site şi produse.

Refuzul dvs. de a furniza datele personale determina neprocesarea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator şi sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata (persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, servicii de curierat.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. Refugiul Gurmanzilor S.R.L.Str. Avram Iancu, Nr.492-500, Spatiul L2, Corp D, Floresti, jud. Cluj

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Politica de securitate a prelucrarilor de date

S.C. SQUAD STORE S.R.L. cu sediul in Florsti, str. Avram, Iancu, nr. 492-500, jud. Cluj, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J12/3553/2014, CUI RO 33913823, prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu numarul de inregistrare 35501.

Ce date colectam despre dumneavoastra?  

Date furnizate prin interactiuni directe inregistrarea si alte informatii despre cont

 Datele personale inseamna orice date sau informatii care ne ajuta sa va putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tau). Anumite informatii sunt mai putin evidente (cum ar fi preferintele si obiceiurile tale la cumparaturi, IP-ul computerului tau), dar asociate cu persoana ta, ne ajut sa te putem identifica și se circumscriu astfel noțiunii de ”date personale”.

Cand va inregistrati pentru a utiliza Serviciile noastre, putem colecta urmatoarele informatii despre dvs.:  

 • Nume si prenume;
 • Adresa de e-mail;
 •  Numarul de telefon;
 • Varsta;

Datele minorilor.

 • Refugiul Gurmanzilor nu permite prelucrarea datelor personale ale clientilor care nu au implinit varsta de 18 ani.
 •  In procesul de creare a contului sau de plasare a comenzii In Magazinul Online, clienTii trebuie sa confirme faptul ca au implinit varsta de 18 ani.
 • In procesul de plasare comanda arma airsoft, conform Legii 295/2004 utilizatrul trebuie sa confirme prin CNP ca a implinit varsat legala de a achizitiona replici.

Squad Stre colecteaza si prelucreaza datele tale pentru onorarea comenzilor pe care le faci si livrarea produselor pe care ti le doresti, imbunatatirea experientelor tale in Magazinul Online, oferirea de asistenta si suport atunci cand utilizezi Magazinul Online/ contul de client, sau pentru a-ti crea un profil de client in vederea transmiterii unor oferte personalizate (marketing direct).

In ce scop colectam si prelucram datele tale?

Crearea contului tau de client. Iti putem crea un cont de client pe Magazinul Online doar daca ne oferi obligatoriu urmatoarele date personale, fie (a) in procesul de solicitare de catre tine a deschiderii unui cont de client nou, fie (b) urmare a plasarii unei comenzi, pentru prima data, in Magazinul Online:

 • nume, prenume;
 • e-mail, si
 • numar de telefon

Efectuarea de cumparaturi in Magazinul Online. Poti efectua cumparaturi doar daca ai un cont activ de client. Poți efectua cumparaturile pe website-ul Magazinului Online și prin sau prin serviciul de Call Center (telephonic), dupa ce accepti in prealabil Termenii și Conditiile Magazinului Online.  De fiecare data cand lansezi o comanda vom colecta si prelucra urmatoarele date: nume si prenume, CNP (cf. Legii 295/2004 republicata pentru achizitia de arme neletale, replici airsoft) adresa de livrare, numar de telefon

Pentru a-ti putea onora comenzile, a livra produsele la adresa indicata/ preda produsele in punctele de ridicare, a ne executa obligatiile de garantie asociate produselor, sau, dupa caz, a face un retur de produse.

Plata cumparaturilor/ restituirea plații in caz de retur de produs/ anulare comanda

Detaliile cardului pe care il folosești pentru plata cu cardul (serviciu extaralizat plationline.ro, 3d secure) a cumparaturilor din Magazinul Online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre Refugiul Gurmanzilor ci doar de catre entitatea de autorizare a tranzactiei sau de o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care il folosești pentru plata online.

Refugiul Gurmanzilor prelucreaza doar urmatoarele date pe care le trimite catre partenerul de autorizare a platilor/ tranzactiilor online: nume, prenume, ID comanda, data initierii tranzactiei, data finalizarii, ID tranzactiei, situatie plata (plata efectuata/ neefectuata), suma tranzactionata.

In cazul unor retururi/ anularii comenzii colectam si prelucram: IBAN-ul si banca la care ai deschis contul

Bancar pentru a-ti restitui banii plati pentru produsele returnate/ comenzile anulate.

Informatiile sunt necesare pentru a asigura suportul necesar procesarii de catre partenerii noatri autorizati sa intermedieze plata produselor comandate de tine. 

Livrarea produselor catre tine. Iti livram produsele la adresa indicate, prin curierii nostril (FAN CURIER, DRAGON CURIER, POSTA ROMANA), cu care partajam strict datele necesare livrarii produselor: nume, prenume, adresa de livrare, telefon, valoarea sumei platibila cu ramburs (dupa caz).

Suport clinet. Pentru asigurarea suportului cu privire la contul tau de client / comenzile pe care le lansezi in Magazinul Online, te vom identifica prin confirmarea: numelui si prenumelui, adresei de e-mail si numarului tau de telefon, ID-ul comenzii.

Campanii promotionale, concursuri, promotii sau tombole. Pentru concursurile online derulate pe site-ul refugiulgurmanzilor.ro colectam adresa ta de e-mail. Organizam si concursuri pe pagina oficiala de Facebook a Refugiul Gurmanzilor, unde colectam, in functie de campanie, urmatoarele date necesare participarii tale la concurs, respectiv, pentru validarea castigatorilor prin random.org sau alte platforme: nume și prenume, adresa de e-mail, sau număr telefon. Daca esti castigator, vom mentiona numele si prenumele tau pe pagina oficiala Facebook a Refugiul Gurmanzilor sau pe site-ul nostru refugiulgurmanzilor.ro

Atunci cand vizitezi website-ul Magazinului Online Refugiul Gurmanzilor, te autentifici in contul de client, sau utilizezi chat-ul LiveZilla prin care iti raspundem in timp real intrebarilor, nelamuririlor tale, mai colectam cu ajutorul cookie-urilor și date obtinute de la computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv utilizat de tine („dispozitivul”), informatii cu care te putem identifica online („identificatori online”), și pe care le utilizaam la profilare în scop de marketing direct: Adresa IP, browser-ul de internet pe care il utilizezi si  versiunea sistemului de operare al dispozitivului, date de protocol HHTP/HTTPS, durata vizitei/ activitatii tale pe website-ul Refugiul Gurmanzilor, locatia generala a dispozitivului (daca este activata geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul Magazinului Online.  

Te rugam sa retii ca majoritatea dispozitivelor iti ofera optiunea de a dezactiva serviciile de geo-localizare chiar din setarile dispozitivului respectiv.  

[„Cookie-uri” – fisere pe care un server le trimite dispozitivului tau, plasate pe site-ul Magazinului Online sau prin descarcarea/ utilizarea aplicatiei mobile Scopul și modul in care prelucram cookie-uri sunt detaliate in Politica de utilizare a cookies, disponibil pe website-ul www.refugiulgurmanzilor.ro)

Consimtamant cookie. Pentru cookie-urile care monitorizeaza comportamentul tau pe www.refugiulgurmanzilor.ro

Daca nu doresti sa participi la monitorizarea prin cookie-uri in scopul transmiterii de reclame, poti refuza setarea in acest sens a unui modul cookie prin setarea browser-ului care dezactiveaza in general setarea automata de module cookie.

Audit si raportari. Prelucram datele tale pentru auditarea financiara anualaa, precum și pentru depunerea declaratiilor fiscale si contabile la autoritatile fiscale

Conform legii, vom furniza autoriatilor si institutiilor competente, in cadrul unor proceduri/investigatii formale ori a altor demersuri prevazute de lege, conform procedurii prevazute de lege, urmatoarele tale date: nume, prenume, adresa, e-mail, telefon.

Cat timp pastram datele tale?

Refugiul Gurmanzilor prelucreaza datele tale pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate. In anumite cazuri, unele prevederi legale ne pot impune sau permite pastrarea datelor pentru o perioada mai îndelungata.

Daca ai un cont de client deschis pe website-ul nsotru, vom pastra datele tale cat timp acest cont de client este activ, dar nu mai mult de 5 (cinci) ani de la data ultimei autentificari in cont sau ultimei comenzi. Te vom notifica Inainte de a Inchide contul tau de client si a sterge toate datele asociate acestui cont de client. Obligatiile legale sau contractuale ne impun pastrarea datelor tale pentru o anumita perioada de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru apararea drepturilor noastre in justitie).

 

Vom pastra datele tale doar atat timp cat detii un cont de client si/sau continui sa faci cumparaturi in magazinul nostru online. Daca iti dezactivezi contul de client din Magazinul Online si ne soliciti in mod expres stergerea totala, datele asociate contului tau de client vor fi sterse. In acest fel iti vom asigura controlul deplin asupra datelor tale personale. Vom colecta și prelucra din nou datele tale daca ni le vei oferi din nou in website-ul Magazinului Online.

Datele tale personale pot fi transmise catre si pot fi prelucrate de partenerii nostri pentru a-ti furniza produsele.

.

Mai exact, transmitem unele date catre terte parti (furnizorii și partenerii nostri) pentru realizarea serviciilor necesare, cum ar fi:

 •  furnizorul care ne asigura servicii de stocare a datelor pe servere externe situate in Germania;
 • furnizorul serviciilor de telefonie mobila care ne ajuta sa tinem legatura cu tine, situat în Romania;
 • curieri terti autorizați de noi sa livreze produsele cumparate de tine (Fan Curier, Cargus, Dragon Star, UPS);
 • procesatorii de plati care sunt autorizati de noi sa intermedieze platile in sistem 3D Secure (PlatiOnline);
 • autoritatilor abilitate de a solicita informatii ( IGPR – Serviciul de Arme Munitii Explozivi si Substante Toxice).
 • putem transmite unele din datele tale personale autoritatilor sau institutiilor publice competente, atunci cand ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spalarii banilor; depunerea declaratiilor, situatiilor financiare, etc.), sau putem transmite aceste date catre instantele judiciare atunci cand ne aparam in justitie.

Securitatea datelor cu caracter personal

Refugiul Gurmanzilor indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal:

 • utilizează metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare;
 • Regulamentul intern de organizare si functionare contine reglementari cu privire la confidentialitatea datelor cu caracter personal care sunt prelucrate in cadrul institutiei;
 • Personalul Refugiul Gurmanzilor este instruit in ceea ce priveste securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personale care sunt prelucrate;
 • Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii / dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii / produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate. Pentru mai multe detalii si informatii orice persoana interesata se poate adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Conform Regulamentului, mai aveti urmatoarele drepturi:

 • · Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate
 •  (dreptul de acces, articolul 15 GDPR),
 • ·  Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR),
 • ·  Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal si, in cazul in care datele cu caracter personal au fost facute publice, transmiterea informatiilor referitoare la solicitarea de stergere catre alti operatori (dreptul de stergere, articolul 17 GDPR),
 • ·  Dreptul de a solicita restricționarea prelucrarii datelor (dreptul la restrictionare a procesarii, articolul 18 GDPR),
 • ·  Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu intenaia de a inceta prelucrarea (dreptul la obiectie, articolul 21 GDPR),
 • ·  Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere daca considerati ca prelucrarea datelor este o incalcare a GDPR (dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR).
 • Puteti obtine informatii suplimentare si trimitand un email la adresa office@refugiulgurmanzilor.ro

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta solicitarile dumneavoastra, in orice modalitate care este asiguratoare cu privire la identitatea solicitantului si indreptatirea lui. Va vom raspunde neintarziat. Daca sunteti nemultumit, aveti posibilitatea sa va adresati ANSPDCP.[